Kampen om Tusenvärld

Ettan Dunkelstjärnan släpps september 2020!

dunkelstjärnan omslag

Tolvåriga Julia märker direkt att någonting med hennes nya klasskamrat, flyktingpojken Kasir, inte stämmer. Men hon anar inte helt hur annorlunda han är förrän den ödesdigra natten de blir jagade av fruktansvärda levande skuggor.

Tillsammans med hennes lillebror Edvin och en mystisk gubbe som kallas för Trubaduren blir de tvungna att fly genom en magisk portal till Kasirs hemland. Det är en värld av gränslös skönhet där konst blir levande men där allt det vackra håller på att förstöras av skuggorna. Medan Julia och Edvin brottas med ett nytt språk, en ny kultur och okända faror upptäcker de att de har en hemlig koppling till Kasirs värld – och att de kanske har makten att rädda den.

grynninginstadubbel
”Gryning” av Wexer

Sagt om Dunkelstjärnan av testläsare:

”En bra och välskriven berättelse som kan fånga en stor publik i olika åldrar.” (Christina, kulturskribent)

”Jag kunde inte släppa boken förrän den var slut. Helt underbar och mycket välskriven. Ser fram emot nästa del i serien.” (Jenni, lärare)

”Den var bra. Det var spännande med flera världar. Skulle gärna läsa fler i samma serie!” (Nathalia, 10 år)

”Den var spännande och verklig. Jag gillade den och skulle gärna läsa tvåan.” (Isidor, 12 år)

”Efter att jag hittade tillbaka till läsningen har jag faktiskt inte läst fantasy, men tack vare den här boken har den dörren åter öppnats.” (Emilia, 20 år, bokmal)

”Min son (8 år) älskade den och frågade genast när han fick höra en fortsättning. Jag har ej läst dina tidigare böcker men kommer nu att skaffa dessa då jag tycker du skriver fantastiskt bra. Längtar att få läsa mer av dig.” (Mikael, pappa)

Mer info kommer …