Spegelbilden

Kampen om Tusenvärld fortsätter med ett nytt, spännande äventyr som tar vid precis där succéboken Dunkelstjärnan slutade!

Beställ Spegelbilden idag: Adlibris, Bokus

Läs kapitel 1-5 gratis här

Prins Kasirs liv svävar i fara, och Julia och Edvin rymmer hemifrån och rusar iväg till Tusenvärlds vackra domäner för att hjälpa honom. Mörkret som lurar där har tagit nya, lömska former, och syskonparet blir tvungna att pröva sina nyfunna krafter mot fiender och faror som de aldrig kunnat föreställa sig.

Medan de desperat söker efter ett sätt att rädda Kasir drabbas Julia av märkliga drömmar om en spegelvänd värld där de skugglika fördunklarna har lyckats ta sig in genom huvudstadens murar. Men är det bara en dröm, eller är det någonting mycket mer allvarligt?

 SAGT OM DUNKELSTJÄRNAN:

”En magisk, konstnärligt utformad bok som jag inte kunde sluta läsa! 5 gripar av 5!”

Cissis boktips

”En riktig bladvändare som stärks ytterligare av fantastiska illustrationer. Boken passar utmärkt både som högläsning eller att läsa själv.”

Läspedagogen

”Böckerna som ger oss mer än bara glädje i stunden, böckerna som verkligen sätter igång våra tankar — i slutändan är det ju de böckerna som är allra bäst. Och bland dem platsar Dunkelstjärnan.”

Tusen sidor

”Boken var spännande och verklig! Jag gillade den och skulle gärna läsa uppföljaren.”

Isidor, 12 år

Kostnadsfri lärarhandledning till Spegelbilden finns att ladda ner här, tillsammans med lärarresurser till ettan Dunkelstjärnan.